Dit is demo store. Er worden geen orders voldaan.

Zuur-base balans

Een goede zuur-base balans is van belang voor je gezondheid.

Bij een verstoorde zuur-base balans blijven er meer zuren in het lichaam achter dan dat er geneutraliseerd worden. Je natuurlijke zuur-base evenwicht wordt hierdoor negatief beïnvloed. Een gezonde zuur-base balans draagt bij aan o.a. een gezond en stevig bottengestel, een goede werking van de spier- en gewrichtsfuncties en je lichaam zal minder vatbaar zijn voor ontstekingachtige reacties. Je lichaam kent talloze functies die alleen optimaal werken bij de juiste zuur-base balans. Om dit proces goed te kunnen regelen zal je lichaam dagelijks gevoed moeten worden met voldoende alkalische voedingsstoffen.

Bent u verzuurd?
Voor vrijwel iedereen geldt dat de zuur-base balans na de 30ste levensjaar richting verzuring gaat. Wanneer de zuur-base balans te veel naar de zure kant uitslaat hangt af van levensstijl, eetgewoontes en aanleg. Maar ook leeftijd speelt een belangrijke rol. Tijdens de stofwisseling ontstaan er zure afvalstoffen en naar mate we ouder worden is je lichaam steeds minder in staat deze op te ruimen. We weten inmiddels dat een licht alkalische toestand van je lichaam de meest ideale situatie is. Dit is ook de toestand waarin je lichaam verkeerde toen het geboren werd. Doordat de opbouw van zuren in het lichaam al begint vanaf dat je jongvolwassene bent is het goed te begrijpen dat veel mensen vanaf hun 40ste levensjaar gezondheidsproblemen gaan ondervinden. Zure vloeibare schadelijke afvalstoffen die je lichaam niet kan verwerken worden omgezet in vaste vorm en opgeslagen in Spier- vet- en bindweefsel. Om deze vloeibare zuren om te zetten in vaste vorm worden er basische mineralen uit o.a. je botten, nagels en haren gebruikt. In vaste vorm hebben ze niet direct invloed op je pH-waarde maar gaan vroeg of laat toch voor problemen zorgen.

Ontzuren met Vayuvit pH-druppels is de meest effectieve manier van ontzuren.
Breng snel je zuur-base balans weer in evenwicht.

Verzuring tegengaan door te ontzuren met Vayuvit
Met drie druppels Vayuvit® maak je een glas sterk alkaline water met een pH-waarde van +pH 9. Het drinken hiervan is zeer effectief om verzuring van het lichaam tegen te gaan en heeft zich al meer dan 10 jaar wereldwijd bewezen. De hoge pH-waarde zorgt ervoor dat zuren losgeweekt worden. Deze afvalstoffen verlaten het lichaam grotendeels met vocht in de vorm van urine en zweet. Het is dus van belang dat je lichaam voldoende gehydrateerd is om de afvalstoffen te kunnen uitscheiden. Made daarom is het drinken van alkaline water zo effectief.

Het dagelijks drinken van alkaline water is de meest effectieve manier om te ontgiften. Door dagelijks alkaline water te drinken hydrateer je, ontzuur je en heb je voldoende vocht om giftige afvalstoffen uit het lichaam af te voeren.

Waarom wij niet mogen vertellen wat 'Verzuring Veroorzaakt...'
Op de website 'Voor Vrije Keuze' lees je wat de nieuwe regelgeving inhoud. Je kan hier ook een petitie tekenen tegen deze nieuwe regelgeving. Ga naar de website