Dit is demo store. Er worden geen orders voldaan.

Vayuvit pH druppels

Vayuvit pH-Booster voor een goede pH-balans.
Optimaal ontzuren met pH druppels. Dit alkalische mineralen concentraat helpt je effectief je zuur-base balans weer gezond te krijgen. Ondersteun je lichaam met alkaline water, ga de strijdt aan tegen de opgebouwde zuren en voorkom nieuwe verzuring.


Vayuvit pH-druppels zijn de meest complete pH-druppels waarmee je het lichaam ondersteunt te ontzuren. Ontzuren is het ontgiften (detoxen) van je lichaam. Vayuvit pH-druppels is een sterk mineralenconcentraat waarmee je eenvoudig een glas Alkaline Water maakt. Alkaline water heeft een hoge pH-waarde en ondersteund een gezonde zuur-base balans. Door 3 druppels aan een glas water toe te voegen krijg je een glas sterk Alkaline Water. Dankzij de hoge pH-waarde worden zuren geneutraliseert en de natuurlijke pH-balans van je lichaam herstelt.


Vayuvit pH-druppels

Vayuvit pH-druppels zijn de meest complete pH-druppels waarmee je het lichaam ondersteunt bij de afvoer van zure afvalstoffen en het herstellen van je zuur-base balans. pH-druppels worden in Amerika en Azië door miljoenen mensen al vele jaren gebruikt. We beseffen steeds beter hoe belangrijk een gezonde zuur-base balans voor het lichaam is. Vayuvit pH-druppels worden preventief gebruikt om verzuring te voorkomen en om oude opgeslagen zuren te neutraliseren.

Vayuvit pH-druppels is een sterk alkalisch mineralenconcentraat in de vorm van kleur-, geur- en smaakloze druppels die aan het water kunnen worden toegevoegd. Door 3 druppels toe te voegen aan een glas water stijgt de pH-waarde naar pH9 ~ pH9.5. Het drinken hiervan ondersteunt het lichaam in het neutraliseren van zuren. Vayuvit pH-Booster is in Nederland ontwikkeld en in laboratoria van kwaliteitsborginssystemen uitvoerig getest en voldoet aan de hoogste GMP-kwaliteitseisen. Één flesje Vayuvit pH-druppels bevat 35ml en gaat ca. 2 maanden mee.

Een goede zuur-base balans heeft een gunstige invloed op je gezondheid